Hierover ook meer info op www.cursustassenmaken.be

Individuele workshop

We kiezen samen een datum uit; dat kan in het weekend, in de week overdag of ‘s avonds. Meestal heb je ongeveer 6 à 8 u nodig om een tas te maken. Dit hangt uiteraard ook af van de moeilijkheid. Dit kan ook verdeeld worden over 2 avonden.
De eerste keer maken we een eenvoudiger model, je krijgt dan keuze uit enkele technieken. De grootte, kleur, … kan je allemaal zelf bepalen.

Eerst kiezen we een model/techniek, hieropvolgend maken we het patroon van jouw ‘droomtas’, vervolgens kiezen we het leder, de voering, het garen, de afwerkingsverf, eventuele fournituren en dan …beginnen we er aan.

Deze workshop kan met max 4 personen tegelijk doorgaan, gezien de plaats en de machines die ik staan heb. 

We maken er samen een leuke en creatieve tijd van en je gaat naar huis met jouw volledig zelf vervaardigde handtas.

Groepsworkshop

Deze workshops zijn op vaste momenten gepland en kunnen maximaal met 4 mensen doorgaan. Het patroon is voor iedereen gelijk, je kan wel het leder en de fournituren kiezen. 

Deze gaan in 1 of 2 sessie  van 3 à 4 u door afhankelijk of het om een tas of om iets kleiners gaat

Tussendoor ga je naar huis met een beetje 'huiswerk'

De data kan je vinden door de klikken op de link op deze titel

Huur atelier

Heb je de knepen van het lederbewerken en handtassen maken al onder de knie, maar heb je thuis de machines niet staan, Dan kan je ook hier terecht om mijn machines en infrastructuur te gebruiken. Dit is enkel mogelijk als ik met zekerheid weet dat je al een opleiding op een school volgde (bv door een attest voor te leggen)

Wil je meer info over een workshop of de huur van het atelier, neem dan maar contact op via: info@annvanvlierberghe.be of op 0478 79 36 62