Arne Van de Velde

Ik ben net afgestudeerd als burgerlijk ingenieur architect. 

Tijdens mijn studie

Ann Van Vlierberghe

In 2005 ben ik begonnen met een opleiding voor het leren maken van lederen handtassen en accessoires volgens de regels van de kunst. Vanaf 2007 kreeg ik de kans in het CVO Groeipunt te Lokeren om hierin les te beginnen geven en in 2014 startte ik met mijn eigen atelier in Lokeren. 

Sindsdien ben ik dag en nacht, week in week uit bezig met deze mooie ambacht. Mijn hobby is echt uitgegroeid tot mijn passie, mijn leven.
Het ontwerpen en vervaardigen is een héél groot deel van mijn leven. Misschien heb ik dit wel meegekregen van mijn grootmoeder, zij was een krak in het maken van toffe kledij voor mij. 

Naast zelf ontwerpen, vind ik het ook héél tof om anderen hun idee uit te werken en zo een handtas of ander lederwaar te maken waar zij van droomden. Maar ook daar blijft het niet bij. Als je zelf eens een tas wil maken, ben je hier ook welkom voor een workshop en maak jij, onder mijn 'toeziend oog' je eigen ontwerp. 

Als je een lederwaar laat maken, kan dit ook gepersonaliseerd worden met een naam, tekening, tekst of leuke quote. Er zijn verschillende opties om deze personalisatie te doen. Dit kan besproken worden

Heb je een idee? Ben je op zoek naar iets origineels?
Neem gerust met ons contact op en we denken graag mee