Groepsworkshop lederbewerking

Angezien het op dit moment vrij druk is in het atelier, plan ik geen groepsworkshops meer. Wil je met 3 of 4 vriend(inn)en een workshop volgen, vraag dan zeker meer info om een groepsprijs te bekomen. Op die manier kan ik zeker nog workshops inplannen, dan spreken we samen data af

 

Voor onderstaande workshops kan je inschrijven. Je inschrijving is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag voor de workshop.

De workshops lederbewerking zijn telkens met maximum 4 personen, op die manier kan ik elk van jullie optimaal begeleiden.

Alle workshops zijn mogelijk voor beginners

Mocht je interesse hebben in een workshop leder die reeds volzet is, stuur zeker nog een mailtje, bij voldoende interesse plan ik nog een extra workshop

In de prijs is inbegrepen professionele uitleg, gebruik van alle machines en werkmaterialen, schuurpapier, garen, verf, lijmen en versteviging. Leder, voering en fournituren komen er nog bij omdat dit afhankelijk is van het leder en de fournituren die je kiest. 

Wil je een specifieke kleur, dan kan je min 3 weken op voorhand je leder komen kiezen uit stalenboeken (enkel voor tassen niet voor portefeuilles). Zoniet kan je kiezen uit de voorraad die hier aanwezig is. 

Als een workshop 2 delen heeft, dan ga je tussendoor naar huis met een beetje 'huiswerk' tegen de volgende les. 

De lesdata liggen vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment. Je kan wel een privémoment reserveren en dan bijbetalen à rato van het aantal uren dat je nog nodig hebt.
Betaald inschrijvingsgeld kan niet terugbetaald worden, enkel omgezet worden in een waardebon.

 

Groepsworkshop Leder

- wordt op vaste momenten gepland (1 of 2 sesies)

- vast patroon voor iedereen (leder/kleuren kan je kiezen)

- maximaal met 4 mensen 

 

 

Prijs: afhankelijk van de workshop. staat steeds vermeld bij inschrijving